marți, 31 mai 2016

Vrei sa faci videochat de acasa?


Vrei sa faci videochat de de acasa? Probabil ti-ai pus intrebarea "cum sa fac asta" asta de nenumarate ori inainte sa te decizi sa treci la fapte. Videochat-ul a permis multor persoane sa devina independente din punct de vedere financiar. Lucrezi atat cat vrei si esti propriul tau sef. Faci doar activitati cu care te simti confortabil si te mai si distrezi in timpul acestui process. Este o modalitate buna de a intalni si interactiona cu o multime de oameni interesanti. In cele ce urmeaza voi incerca sa raspund la intrebarea cum se face videochat de acasa si de ce anume ai nevoie.

Echipamente necesare pentru a incepe

Calculator – Vei avea nevoie de un calculator pentru a rula software-ul necesar pentru videochat. Diferitele site-uri de videochat vin cu diferite cerinte. Asigura-te ca ai citit cu atentie cerintele pe care site-ul le are si ca acestea sunt compatibile cu calculatorul pe care il ai la dispozitie.
Faci videochat de acasa

Internet de inalta viteza – Daca vrei sa faci videochat de acasa, vei avea nevoie de o conexiune la Internet prin cablu. Spectacolele pe care le planuiesti vor rula mai rapid si mai clar. Conexiunile Wi-Fi vor functiona intr-o oarecare masura, insa mult mai lent. Cu cat Internetul este mai rapid, cu atat este mai bine pentru tine si spectacolul tau de videochat.  Site-urile de videochat vor bloca fetele care au conexiuni lente de Internet. Acestea pot, de asemena, bloca accesul clientilor la camerele de chat si asta va rezulta in bani mai putini pentru tine, asa ca cel mai bine este sa investesti intr-un abonament la Internet de mare viteza.

Camera Web – Cu siguranta vei dori o camera web HD. Cele mai multe site-uri functioneaza doar cu camera HD. Exista totusi unele care iti vor permite la inceput sa faci spectacolele folosind camera implicita de la laptop, insa pe parcurs vor cere schimbarea acesteia. Poti lua in considerare optiunea sa treci o camera HD pe lista ta de dorinte si in acest fel unul dintre clientii tai o poate achizitiona pentru tine.

Locatie pentru spectacole – Locul in care filmezi spectacolele este foarte important. Ai nevoie de un spatiu curat care este privat si sigur. Ultimul lucru pe care il vrei cand gaci videochat de acsa este ca cineva sa intre peste tine in timpul spectacolului. In afara de faptul ca este foarte jenant, va distrage atentia de la show si poate de asemenea deveni o problema de confidentialitate. Cum ar fi ca persoana care intra neinvitata sa te strige pe numele adevarat in timp de deschide usa? De asemenea, alege un loc curat si ordonat, fara lucruri care vor distrage atentia clientilor de la tine. Asigura-te ca lumina este cat se poate de buna si ca ai destul spatiu pentru a te desfasura.

Hostess videochat

Costume/ Lenjerie
– Ar trebui sa ai o gama larga de costume din care poti alege. Cel mai bine este sa ai mai multe straturi de lenjerie pe tine, pe care le poti da jos pe rand pentru a-ti tachina clientii si a-i face sa plateasca mai mult pentru a te vedea goala. Cu cat ai mai mult costume, cu atat poti schimba mai des spectacolul. Vei dori desigur sa fii cat se poate de sexy. Lenjeria este ceva ce poti achizitiona pe parcurs ce castigi mai multi bani daca nu ai deja la dispozitie o gama variata.

Recuzita pentru spectacole – Gandeste-te cum vrei sa arate spectacolul tau. In functie de acestea vei stii ce fel de recuzita ai nevoie. Spre exemplu, daca vrei sa faci un spectacol bazat pe masaj, vei avea nevoie de cateva uleiuri speciale. Daca vrei sa te axezi pe fetisurile legate de mancare, vei avea nevoie de diferite produse alimenatere.

Acum ca stii de ce ai nevoie pentru a face videochat de acasa nu trebuie decat sa ai curajul sa incepi, iar in timp vei afla cum se face videochat si ce ti se potriveste cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu