miercuri, 20 iulie 2016

Angajare la videochat - intrebari frecvente

Sunt sigura ca ai vazut foarte multe anunturi de angajare la videochat. Poate ca te-ai intrebat ce presupune un astfel de loc de munca si ai fost tentata sa raspunzi la un astfel de anunt de angajare la videochat, chiar si doar de curiozitate. Ei bine, pentru ca stiu ca exista multe mituri pe internet legate de acest domeniu de activitate, am hotarat sa raspuns succint la cateva dintre cele mai frecvente intrebari.
Intrebare:  Cum se pot castiga bani lucrand ca model de video chat?
Raspuns: Daca esti interesata de angajare la videochat, trebuie sa stii ca banii pe care ii vei castiga reprezinta un procent din pretul platit de un client (web surfer) pentru fiecare minut de conversatie video privata (este o conversatie intima si confidentiala intre tine si client) cu tine.

Intrebare: Este o sansa sa castigi indeajuns bani incat sa te intretii, daca nu ai experienta in acest domeniu?
Raspuns: De regula, daca ai experienta in orice domeniu, va fi mai eficienta, dar in acest domeniu experienta nu este obligatorie. Este important pentru tine sa fii comunicativa, sa stii sa profiti de frumusetea ta, si sa ai capacitatea de a purta un dialog pentru cat mai mult timp posibil cu un client.

Intrebare: Este un program fix de lucru?
Raspuns: In cazul in care lucrezi de la domiciliu, atunci nu exista nici un program de lucru, iar daca lucrezi mai mult, atunci ai mai multe sanse de a castiga mai multi bani, la fel ca in fiecare industrie. In cazul in care alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat, atunci programul este strict si de obicei este minim 8 ore pe zi.
Intrebare: Vei putea fi vizitata de catre oameni din Romania?
Raspuns: Este absolut decizia ta daca vrei sa ai sau nu clienti dintr-o anumita tara. Poti alege o anumita tara care urmeaza fie blocata si atunci cu siguranta nu vei avea clienti din tara respectiva. De obicei, poti bloca tarile cu o economie slaba, pentru ca nu pot plati si ei fac de obicei probleme cand vine vorba de achitarea tarifelor.

Intrebare: Ce documente ai nevoie pentru a incepe lucrul imediat ce ai primit un raspuns in legatura cu aplicarea de angajare la videochat?
Raspuns: Pentru a incepe lucrul, ai nevoie de cel putin o copie scanata a cartii de identitate, care sa ateste ca ai peste 18 ani.
Intrebare:  Sunt informatiile si documentele pe care le semnezi la angajarea intr-un studio de videochat confidentiale?
Raspuns: Majoritatea studiourilor de videochat sunt extrem de vigilente, iar informatiile si documentele sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nimanui.
Intrebare: Trebuie neaparat sa lucrezi la sediul studioului de videochat, sau poti lucra si de acasa?
Raspuns: Daca ai o conexiune stabila si de buna calitate la Internet, un calculator personal obisnuit, o camera web buna sau chiar un aparat de fotografiat, o buna cunoastere de operare si instalare a programelor pe un PC si un loc pentru acest loc de munca, atunci se poate lucra de la domiciliu si poti face mai multi bani decat iti imaginezi. Aceasta optiune este cea mai buna!
Intrebare:  Se asigura cazare pentru modele?
Raspuns:  Da, unele studiouri ofera cazare pentru modelele care sunt interesate sa lucreze in acest domeniu, dar este in functie de disponibilitate.
Intrebare: Pot alege sa lucrez in videochat non adult (non erotic)?
Raspuns: Da, pe unele site-uri te poti inregistra ca model de baza pentru categoria non adult, dar in aceasta categorie nu va fi permis sa apari goala, nici chiar in sesiunile private cu clientii.
Intrebare: Exista o limita de varsta pentru a lucra domeniul videochat?
Raspuns: Exista doar o limita minima de 18 ani, dar limita maxima de varsta nu exista.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente intrebari, insa as putea continua la nesfarsit. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii este ca, indiferent de locul de munca la care aplici, fie ca este un anunt de angajare la videochat, fie ca este ca agent de vanzari pentru o corporatie, atitudinea este totul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu