luni, 22 august 2016

Pedichiura la superlativ - Asa ar trebui sa fie de fiecare data
Fiecare salon de infrumusetare va oferi un serviciu de pedichiura putin diferit intr-un fel sau altfel, insa ceea ce veti descoperi in continuare este procedura de baza prin care treceti cand vi se ofera acest serviciu.

Lucruri speciale doar pentru Dumneavoastra

Totul este despre dumneavoastra..

Primirea calduroasa a clientilor

De obicei acesta este cazul. Unele dintre cele mai primitoare saloane prefera sa ceara rezervari, dar se vor acomoda si cu un vizitator care vine neanuntat — daca este cineva disponibil in acel moment sa va serveasca.
Pedichiura


Un zambet mare si larg

La fiecare facilitate la care am fost pentru o pedichiura, intotdeauna  am fost salutata cu un ,,bine ai venit" si un zambet fericit in momentul in care am intrat pe usa. Este destul de placut. In acest moment, va invita sa alegeti o culoare de unghii dupa gusturile dumneavoastra de pe ,,peretele de vopsele de unghii". Vor aplica aceasta vopsea pe degetele dumneavaostra de la picioare chiar inainte sa plecati.

Sticla de apa (optional)

Am observat ca tot mai multe locuri incep sa ofere servicii de bun venit clientilor lor. Doar ceva mic ... stiti si voi, o nota personala care ii diferentiaza de toate celelalte locuri. Cateva pe care le-am observat:
  • O sticla de apa pentru a o savura in timp ce ei sunteti servita
  • prajiturele & cafea pentru savurat in timp ce asteptati urmatoarea pedichiurista disponibila
  • TV-uri cu ecran plat urias atarnat pe pereti astfel incat sa va puteti uita la TV din orice unghi in timp ce vi se face pedichiura
  • Scaune de masaj moderne, unde dumneavoastra  detineti controlul
  • Sandale complementare flip-flap. Acestea sunt de unica folosinta. Va feresc de la a trebui sa umblati pe podea & pana la masina dumneavoastra cu picioarele goale in timp ce vopseaua de pe unghii vi se usuca 
Un asistent personal

Intotdeauna simt ca sunt ,,asteptata" cand mi se face o pedichiura. Incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a va oferi o experienta cat mai placuta si multumitoare. (Astfel incat va veti dori sa veniti inapoi!) Nu am intalnit niciodata oameni mai agreabili si mai draguti decat cei din saloanele de unghii si spa.

Relaxare pura

In timp ce sunt atenti la orice necesitate legata de picioarele dumneavoastra, sunteti incurajata sa va relaxati si sa va bucurati. Doar nu adormiti, pentru ca va trebui sa stiti cand sa schimbati piciorul! Cand e cazul, trebuie sa va scoateti repetat cate un picior din ,,apa de spa" si sa il asezati pe scaunul-de-picior (este acesta un cuvant nou?) astfel incat pedichiurista dumneavoastra poate lucra la el, in timp de va puneti piciorul la care tocmai a lucrat inapoi in apa.

La ce sa fiti atenta

Inainte sa vi se faca prima dumneavoastra pedichiura, ati putea dori sa mergeti cu  cineva sa vada exact cum decurg lururile in acel salon mai intai. Spun asta deoarece curatenia si cum isi sterilizeaza uneltele sunt foarte importante pentru mine.
Salon infrumusetare si spa


Majoritatea locurilor sunt mai mult ca sigur curate, iar uneltele lor au fost evident curatate, dar nu aveti de unde sa stiti acest lucru cu adevarat decat daca ati mai fost acolo inainte. Si daca aveti vreo intrebare… intrebati! Daca nu au raspunsul pe care il cautati, treceti mai departe. Exista tone de alte saloane grozave.

La un salon la care merg, se pun toate ustensilele care au fost folosite in timpul pedichiurii mele intr-o masina ce arata ca un cuptor cu microunde care le sterilizeaza complet in cateva minute. Si pentru obiecte precum eliminarea cuticulelor — cu lame subtiri — folosesc o lama proaspat scoasa din pachet doar pentru mine. Ii privesc cand o deschid,  si ii vad cand o arunca. Si insasi unealta folosita la pedichiura este pusa in masina de sterilizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu