miercuri, 8 noiembrie 2017

Tipuri de avocați de care ai putea avea nevoieDin când în cand dăm peste niște probleme juridice care ne uimesc foarte mult atat pe noi cât și pe familia noastră, lăsându-ne cu o mica si complicata cale de rezolvare. Cazurile de probleme juridice sunt uneori atât de complicate încât s-ar putea să nu fii capabil să le rezolvi fără asistența unui bun avocat cu experiență și cunoștințe. Dar in primul rand te-ai putea intreba ce tip de avocat ar trebui sa alegi pentru toate tipurile de probleme juridice. Mai jos avem o listă cu tipurilor de avocat ce ai putea să contactéis în situații de urgență sau pentru o consiliere speciala:

a) avocați fiscali – Sigur ati auzit faimosul proverb care spune ca moartea și impozitele sunt considerate ca fiind cele mai sigure lucruri în viață. Din acest motiv, un avocat este un rău necesar. Un avocat fiscal este cel care practică în ramura sofisticata a metodelor fiscale. Ai avea nevoie de acest tip de avocat în următoarele situații: a declarațiilor fiscale imobiliare și consultatii; pentru a afla structura de impozitare pentru o nouă afacere; in legatura cu metodele fiscale internaționale de afaceri; sau ca victimă a fraudei fiscale. Principalul beneficiu al acestor avocați este că au un fond de contabilitate, care ajută la reducerea sumei de plată în impozite.

b) avocați laborali si de ocupare a forței de muncă -. În ultimul deceniu, cazurile de încălcare a dreptului muncii au crescut drastic. In adaos, cazurile de discriminare și hărțuire la locul de muncă au urcat la un nivel îngrijorător. Un avocat laboral poate ajuta o persoană care a fost o victimă a încălcarii legilor și tratatelor muncii stabilite. Puteți consulta, de asemenea, acest avocat în alte câteva cazuri, cum ar fi probleme de pensionare și de pensii, măsuri de siguranțăimproprii la locul de muncă, salarii neloiale și compensații și încetarea irelevanta a contractului.

c) avocati imobiliari și de testamente -. Un teren sau o proprietate ancestrala pot deveni, uneori, o durere de cap pentru membrul cel mai demn de familie ca urmare a intențiilor lacome ale altor pretendenți nelegitimi după moartea proprietarului. Moartea este inevitabilă; și de aceea este întotdeauna benefica scrierea un testament, după consultarea unui bun avocat imobiliar și de testamente. El vă va ajuta pe tot parcursul procesului de planificare imobiliare și va face ca procedura sa nu va aduca nici o grija. Un avocat imobiliar se asigură că primiți toate activele, fără a pierde nici cea mai mică bucată de pământ in fata altui reclamant ilegal.

d) avocat de accidente personale -. Există mai mult de zece mii de oameni care nu au aplicat pentru obtinerea unei despăgubiri de la inculpat din cauza ignorantei cu  privire la legile si drepturile de vătămare corporală.

e) avocat de drept contractual -. Contractele sunt inevitabile și omniprezente în ceea ce privesc afacerile. Ele constituie o parte a fiecărei tranzacții de afaceri de la cumpararea unui telefon mobil la semnarea unui memorandum de înțelegeri de afaceri la nivel internațional. Și este ușor de înțeles că în cazul în care banii sunt implicati, va exista un litigiu. Numai un avocat contractual poate acționa ca un arbitru pentru a rezolva problemele juridice inca de la inceput.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu