vineri, 5 ianuarie 2018

Avantajele apartamentelor in regim hotelier

Exista o gama variata de apartamente in regim hotelier, disponibile atat pentru turistii aflati in vacanta cat si pentru oamenii de afaceri care participa la expozitii sau conferinte. De ce ar trebui insa ca aceste persoane sa aleaga cazarea cu chirie in loc sa faca rezervare la hotel? Iata cateva motive, atat pro cat si contra inchirierii apartamentelor in comparatie cu cazarile hoteliere.


Pretul reprezinta argumentul principal, si desi pentru o singura persoana un apartament poate fi mai scump decat o camera de hotel, cu siguranta vei economosi bani daca imparti locuinta cu alte persoane. Daca vrei sa petreci un weekend prelungit in vacanta, sa iei o pauza, sa faci shopping sau sa-ti iei o vacanta de una sau doua saptamani, poti inchiria un apartament cu doua camere cu mai putin de 35 de euro de fiecare! Incearca sa gasesti o camera de hotel cu un tarif mai mic de 35 de euro pe noapte!
 


Te vei gandi bineinteles ca un hotel ofera atatea facilitati precum spalatul lenjeriei, un bar, un restaurant, room service si mentinerea curateniei zilnice din camera; cateodata primesti chiar si ceai sau cafea gratuite. Asta nu inseamna nimic! Apartamentele de inchiriat in regim hotelier ofera o bucatarie echipata cu toate ustensilele, instrumente de gatit si tacamuri necesare pentru a prepara o masa. Te poti trezi simtind mirosul proaspat de cafea. Ai de asemenea o masina de spalat vase si de spalat haine de care te poti folosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu